요리강습

[번역 : 일수거인 050404]

어느 날 요리강좌에서 프리처드 여사가최고 품질의소스를 만드는 그녀의 비결을 자랑스레 강의하고 있었다.
우리에게 실습을 시키기 위해 스토브 쪽으로 이동하라고 지시하면서 그녀가 말했다, "꼭 나무로 만든 스푼을 사용해야한다는 걸 잊지 마세요."

나는 내 소스를 저으면서 나무 스푼의 비밀에 담긴 물리적 의미를 생각해보고, 필시 열 전도와 관련된 어떤 이유가 있으리라 결론지었다. 나는 내 생각이 맞는지 알아보려고 프리처드 여사에게 다가갔다.

"왜 나무스푼을 쓰는 거죠?" 내가 질문하였다.

"왜냐하면," 그녀가 대답했다, "만약여기 앉아서 여러분이 금속 냄비에 금속 스푼들을 부딪쳐대는 소리를 듣고 있어야한다면, 내가 돌아버릴 테니까요!"

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Cooking Class


One day during cooking class, our teacher, Mrs. Pritchard, was extolling her secrets for preparing perfect sauces.
When she ordered us to the stoves to prepare our assignments, she said, "Don't forget to use wooden spoons."

As I stirred my sauce, I contemplated the physics behind the mystery of the wooden spoon and decided it must have something to do with heat conduction. I approached Mrs. Pritchard to test my theory.

"Why wooden spoons?" I asked.

"Because," she replied, "if I have to sit here listening to all your metal spoons banging against metal pots, I'll go nuts!"

Posted by 일수거인
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